The Rockin’ Rhythm Cats

aanvraag boeking The Rockin’  Rhythm Cats

Wat mag je verwachten?

Een optreden van The Rockin’ Rhythm Cats brengt je terug naar de fifties in een muzikaal, vet eigen jasje – een Rockabilly & Rock ’n Roll feest met contrabas, gitaren, drums en vier stemmen. Avondvullend repertoire!

 

Beschrijving

 • The Rockin’ Rhythm Cats

  The Rockin’ Rhythm Cats is een 4-koppige Rock ’n Roll / Rockabilly band met een repertoire dat het beste is te omschrijven als spicy Rock’n Roll & juicy Rockabilly.

  De band komt uit het zuiden van het land (Limburg / Brabant) en speelt met name bekende nummers van de grootste artiesten uit de jaren 50. Absoluut Rock ’n Roll maar dan wel in een eigen jasje en voorzien van een ruig randje. Daardoor valt de band in de smaak bij een breed publiek en past een optreden van The Rockin’ Rhythm Cats niet alleen op een Rockabilly event maar ook op festivals, bij Motorclubs, autotreffen, op vette feesten maar ook gewoon gezellig in jouw eigen stamkroeg!

  De band met als frontman Mark Tielemans (zang en slag- en sologitaar) bestaat verder uit Coen Molenschot op drums, Cees Verhoeks op slag- en sologitaar en Deon Buck op contrabas. Vier doorgewinterde muzikale mannen die met de nodige ervaring garant staan voor een avondje spetterende Rock ’n Roll en Rockabilly waarbij alleen maar stil blijven staan en luisteren geen optie is.

  Meer informatie over The Rockin’ Rhythm Cats of wil je deze top band boeken?
  Neem vrijblijvend contact met ons op of doe meteen een boekingsaanvraag!

   

 • The Rockin’Rhythm Cats – @Paddy’s Beek en Donk

   

  The Rockin’ Rhythm Cats – Driels Wheels

   

   

  The Rockin’  Rhythm Cats zijn:

  Vocals / guitar: Mark Tielemans
  Stand-up bass / backing vocals: Deon Buck
  Drums / backing vocals: Coen Molenschot
  Guitar / backing vocals: Cees Verhoeks

  Downloads:
  Prik- en stageplan van The Rockin’ Rhythm Cats

  Volg de Band op Facebook:
  https://www.facebook.com/therockinrhythmcats

   

Andere suggesties…