THEMA TRIO (ludiek akoestische trio)

aanvraag boeking of prijsopgave Thema Trio!

Wat mag je verwachten?

Akoestisch trio, met zeer breed repertoire.
Te boeken als Muziektheater act in diverse thema’s
Zowel als wandelende act of op een vaste plek

Beschrijving

 • Het Thema Trio

  Een compleet orkest en diverse muziek/theater acts met 3 personen

  Het Thema Trio speelt volledig akoestisch (dus zonder versterking). Daarom kunnen ze regelmatig wisselen van speelplek, wat een bijzondere, interactieve en plezierige omgang met het publiek tot gevolg heeft.

  Hiermee wordt live muziek mogelijk op een aangenaam geluidsniveau, ideaal voor bijvoorbeeld recepties, ontvangsten, presentaties, privéfeesten, diners, bruiloften of tuinfeesten.

  Muziek theater

  Daarnaast heeft dit muzikale trio ook ‘n aantal theatrale acts ontwikkelt waarbij muziek en theater zijn gecombineerd zoals een parodie op een fanfare, klassiek orkest, stoere zeebonken, koekenbakkers en meer… een aanrader voor straattheater, festivals, winkelcentra of als verrassingsact tussendoor. Met saxofoon, tuba, banjo, percussie en zang spelen ze herkenbare en verrassende muziek variërend van swing-jazz, retro-pop, licht klassiek, latin, chansons, evergreens tot de vrolijke noten van marsjes en slapstick. Bij dit alles wordt in diverse talen gezongen.

  Optioneel: Semi-akoestisch kwartet.

  Met een uitbreiding naar een vier- of vijfmans bezetting krijgen ze als retro dansorkest de beentjes in de lucht. En als easy listening jazz combo wtene ze een heerlijke muzikale sfeer te creëren. Dit is zowel akoestisch als versterkt mogelijk. Vraag ons gerust om meer informatie.

 • Video – Fanfare parodie

  Bezetting:

  Tuba/zang, Trombone/zang, Banjo/zang

  Speelduur:

  in overleg