VAN HALEN by Eruption (tribute)

aanvraag boeking of prijsopgave Van Halen Tribute

Wat mag je verwachten?

Eruption brengt een 70 minuten durende spetterende tribute show met voornamelijk de songs van Van Halen uit de David Lee Roth tijd!

Beschrijving

 • VAN HALEN

  by Eruption

  Van Halen mogen we beschouwen als een van de meest invloedrijke rock bands van de jaren tachtig tot vandaag. Het is dan ook niet vreemd dat de mannen van Eruption een tribute wijden aan deze Heroes of Rock. 

  Het begon als een eenmalige tribute set tijdens het festival ‘Muziekpark’ in Boxmeer… De onsterfelijke muziek spelen van Van Halen was echter te leuk om er daarna mee te stoppen. Dat vonden de bandleden maar zeker ook het publiek dat zo bleek uit de vele reacties. Eruption is ondertussen een volwaardige tributeshow en klaar om de podia en festivals in Nederland en daarbuiten te bestormen.

  Een live optreden door deze Van Halen tributeband is een feest van herkenning. Hits als Hot for teacher, Panama, Running with the devil, Ain’t talkin’ ‘bout love en You really got me worden met veel passie, enthousiasme en respect voor het origineel uitgevoerd. Een warme douche van Van Halen klassiekers worden door de ervaren topmuzikanten en hun energieke frontman op je afgevuurd.

  Het zijn geen lookalikes maar zeker soundalikes! Een live band die elke Van Halen liefhebber weet te waarderen!

  Eruption plays Van Halen op jouw poppodium, theater of festival?
  klik op de button en vul in dat formulier!

 • Eruption plays Van Halen – snakepreview

  Dutch Van Halen tribute, Eruption is:

  Wilbert van Perlo – Vocals
  Dennis Schaap – Percussion
  Iwan van den Bungelaar – Bass
  Stefan van Dijk – Guitar

Andere suggesties…