BLONDIE – Back to Blondie (tribute)

Wat mag je verwachten?
100% Live tribute to Blondie, top beleving, top sfeer, top tributeband. Een feest van herkenning met meer dan 40 jaar Blondie hits.

Foto's & video's

Back to Blondie - Live Phone Footage @Cultuurhuis Heerlen
Back to Blondie - live at Muziekgieterij Maastricht
Voer een geldige URL in
Voer een geldige URL in

Biografie & info

Blondie tribute

by Back to Blondie

Back to Blondie is de Nederlandse Blondie Tribute van dit moment. Met hun show, energie en brutale flair nemen ze je mee naar de seventies & eighties sound van Blondie.

De band duikt in de tijdsgeest van Blondie en gebruikt mash-ups gedurende de hele show. Zo creëren ze non-stop een feest van herkenning en een ultieme terug in de tijd beleving.

Back to Blondie is the must see van dit moment!

Blondie heeft vele hits op haar naam staan. Hits die je misschien niet meteen kan opnoemen maar die bij de eerste maten meteen ‘Oh ja, die is ook van hun’ oproepen. Je hoeft geen fan te zijn voor een absolute ‘oh ja’ avond. Back to Blondie (her)kent iedereen! De ideale tribute-band voor op uw festival. One way or another, Heart of Glass, Atomic, Maria, Rapture, Call me, Denis en nog veel meer hits komen voorbij in de energieke show van Back to Blondie.

Club Trianon:
“Als je je ogen dicht doet denk je beland te zijn in een New Yorkse Punk club. Back to Blondie speelt Blondie met grote overtuiging en energie”

Bij ‘Blondie’ zingen velen dat ene deuntje, soms iets meer. ‘Back to Blondie’ speelt heel veel wereldhits. Verrassend hoeveel nummers je dan toch blijkt te kennen!

Paralell Lines Annivesary tour 2019

Naast de reguliere optredens is Back to Blondie in 2019 gestart met de “Paralell lines Anniversary show“. Het bekendste album van Blondie dat hen in 1979 de definitieve doorbraak opleverde. 40 jaar later speelt Back to Blondie dit album integraal in een wervelende aangepaste show!

Download de Presskit voor meer informatie.

Bezetting

De Band:
Kitty Lanters: zang
Menno Bemelmans: basgitaar
Roelof Koelman: drums
Maarten Belgers: gitaar
Eric van de Kemp: keyboard

BLONDIE – Back to Blondie (tribute) boeken?

Wil je deze act boeken of gewoon vrijblijvend informeren naar de mogelijkheden?
Vul onderstaand formulier zo compleet mogelijk in zodat wij je de juiste informatie kunnen sturen.

Scroll naar boven