Marketsquare Mike

Wat mag je verwachten?

Marketsquare Mike is te boeken voor elke gelegenheid: festivals, bedrijfsfeesten, verjaardagen, jubilea, cafés, vanaf 30 minuten tot 150 minuten en op elk gewenst volume, you name it!

Foto's & video's

Voer een geldige URL in
Voer een geldige URL in

Biografie & info

Daar waar Marketsquare Mike speelt gaan de voeten van de vloer want bij een liveshow van deze vijfkoppige Rock Coverband is het onmogelijk om stil te blijven staan!

Tijdens een gelegenheidsoptreden in 2019 kwamen deze ervaren muzikanten tot de conclusie dat het wel heel erg lekker kli(n)kt samen. Sindsdien zijn zij onafscheidelijk gebleken.

Naast een keur aan alom bekende rockkneiters van onder andere U2, Foo Fighters, Guns ’N Roses, Editors en Pink Floyd, dompelt Marketsquare Mike je ook onder in nummers die je zeker kent maar net iets minder vaak hoort, denk aan Dakota van Stereophonics, Candy van Iggy Pop en Kate Pierson en Hammer to Fall van Queen.

Met de typische rockstemmen van Claudia en Paul (tevens gitaar), het heerlijke gitaarwerk van Jeroen en de strakke bas- en drumritmes van Mel (basgitaar en backing vocals) en Pascal (drums en backing vocals) werpt deze band een bak aan energie het publiek in.

Bezetting

Claudia Frissen – Lead zangPaul Rennenberg – Lead Zang/GitaarJeroen Pluymakers – Lead GitaarMel Wolfs  – Bass GitaarPascal Bouwens – Drums

Downloads

Rider Marketsquare Mike

Deze bands vind je misschien ook leuk!

Marketsquare Mike boeken?

Wil je deze act boeken of gewoon vrijblijvend informeren naar de mogelijkheden?
Vul onderstaand formulier zo compleet mogelijk in zodat wij je de juiste informatie kunnen sturen.

Scroll naar boven