TITO TEQUILA SOLO (pop, rock, rock n roll en more)

Wat mag je verwachten?

Tito Tequila brengt een unieke live solo show met een ontzettend gevarieerd repertoire aan classic rock, rock, country, pop en rock ’n roll hits!
 

Foto's & video's

Live promo video - Tito Tequilas Solo
Please enter a valid URL
Please enter a valid URL

Biografie & info

Tito Tequila Solo show

Dé Classic Rock, Rock, Pop, Rock ’n Roll, Country en meer feest One-Man Show van Los Barstardos’ frontman Tito Tequila.

Als Tito met zijn solo show op pad gaat mag je de speellijst vergelijken met die van zijn band Los Barstardos. De complete geschiedenis van Rock & Roll van toen tot nu komt voorbij. De akoestische gitaar wordt afgewisseld met een elektrische gitaar soms puur en alleen en soms met de backing tracks die volledig door Tito zelf zijn ingespeeld.

De speeltijd is variabel tot ruim twee uur en in overleg te verdelen in 1, 2 of 3 sets. Live op het podium Tovert Tito de ene na de andere muzikale verrassing uit zijn cowboyhoed. Het repertoire is altijd verrassend en altijd ontzetten breed, voor elk wat wils. Denk bijvoorbeeld aan covers van bands als: Green Day, The Beatles, The Killers, Elvis, Red Hot Chili Peppers, Chuck Berry, Deep Purple, The Rolling Stones, Lou Reed, Oasis, Lenny Kravitz, Billy Idol en vele andere! Geen plaats of budget voor de hele band? Geen nood Tito maakt er in zijn eentje een feest van alsof er een complete band op het podium staat!

““I’m looking forward to every next show because no two are alike, and it’s like a history of Rock & Roll from the ‘50s until now.” ” aldus Tito (Vocals & Guitar)

 

Tito Tequila is de oprichter van de band Los Barstardos en komt uit Los Angeles waar hij actief was als studiomuzikant, touring sideman en componist. Hij speelde als muzikant meer dan 1000 live shows in meer dan 20 landen. Hij heeft met veel artiesten gewerkt zoals met Edgar Winter, Patrick Moraz, The Paul Wallfisch Band, Syn en vele anderen. Hij speelde in bands en deelde het podium met leden van David Lee Roth Band, Korn, Jethro Tull, Krokus, etc… Tito bracht verschillende albums met eigen werk uit onder verschillende bandnamen en toerde met zijn eigen muziek door de Verenigde Staten en Europa. Op sommige albums heeft hij als multi-instrumentalist alle instrumenten bespeeld en alle stemmen opgenomen. In Los Angeles heeft hij albums geproduceerd, jingles en songs geschreven en geproduceerd voor film en tv.

Tito speelde onder meer in de Verenigde Staten, Mexico, Canada, Engeland, Schotland, België, Duitsland, Nederland, Frankrijk, Spanje, Oostenrijk, Zwitserland, Griekenland, Italië, Israël, Denemarken, Noorwegen, Zweden, Finland, Chili en Guam.

Tito Tequila is ook beschikbaar samen met zijn twee ‘outlaw kameraden’ als band ‘Los Barstardos’!
Interesse in dit top trio? Check de bandpagina!

 

Tito Tequila Solo is:

  • Vocals
  • Guitar
  • Afwisselend met en zonder eigen backing tracks

Deze bands vind je misschien ook leuk!

TITO TEQUILA SOLO (pop, rock, rock n roll en more) boeken?

Wil je deze act boeken of gewoon vrijblijvend informeren naar de mogelijkheden?
Vul onderstaand formulier zo compleet mogelijk in zodat wij je de juiste informatie kunnen sturen.

Scroll naar boven