WAIST OF TIME (rock coverband)

Wat mag je verwachten?

Een kwalitatief goede rock- en classic rockcoverband die in staat is om de indrukwekkendste recente rock-, & classicrock klassiekers van de afgelopen decennia te (re)produceren en dat desgewenst aan te vullen met eigen werk. Met als resultaat een fantastisch avondje swingen, rocken en meezingen voor jong en oud !!

Foto's & video's

Pearl jam cover Alive
Please enter a valid URL
Please enter a valid URL

Biografie & info

Al jaren speelt Waist of Time op alle locaties waar ze komen het dak er af en maken zij er een feestje van.

Zowel in cafés , tenten, festivals, binnen en buitenpodia. Elektrisch maar ook volledig akoestisch. Afhankelijk van de gelegenheid wordt gekozen uit een breed repertoire. Covers: Rock en Classic Rock en/of geheel Eigen werk. Of natuurlijk een combinatie daarvan.

De CV mag er wezen; bands zoals Waist of Time zijn er genoeg, maar die spelen niet op dezelfde podia en in hetzelfde programma als Do, Roel Van Velzen, Pearl Jam, Illse de Lange, Wild Romance en Madi. Of op locaties als De Bosuil in Weert, Ernesto Sittard, De Effenaar in Eindhoven, Carna Einighausen, Aaltjesdagen Harderwijk, het War Child concert in Maastricht of op het hoofdpodium tijdens Koninginnedag in Weert. In 2013 winnen we de voorronde van de toonaangevende landelijke coverband wedstrijd The Clash of the Cover Bands Benelux. Vervolgens via het winnen van de kwartfinale nu dan in de halve finale van deze grootste band battle van de Benelux. Ook in 2013 kwam de nieuwe clip van het eigen nummer “The Train” uit, als opvolger van het eerder uitgebrachte “Sex on Fire”, een cover van het Kings of Leon nummer. TV Limburg nam een 20 minute durende special op van de band die werd uitgezonden in Juni 2013. Ook in 2013 was de release van de CD The Train en Moonshine.

Zoek je een ervaren band met veel power, overgave en beleving, dan ben je hier aan het goede adres.

Het Repertoire:

Het repertoire is zeer gevarieerd en bestaat uit de meest imponerende rock en classic rock nummers: Foo Fighters, Kings of Leon, Rage against the Machine, Rory Galagher, Deep Purple, Triggerfinger,
John Mayer, Stone temple Pilots, Live, Kane, Steppenwolf, Philip Sayce, Golden Earring, Nickleback, Neil Young, Black Stone Cherry. Deze sterke line up wordt aangevuld en afgewisseld met eigen werk.

Sound:

Geen samples, maar een (h)eerlijke authentieke live sound;
Drums en bas in een strakke ritmesectie, 2 slag/solo gitaristen die elkaar afwisselen en aanvullen en daar bovenop een dijk van een zanger. Een kwalitatief goede rock- en classic rockcoverband die in staat is om de indrukwekkendste recente rock-, & classicrock klassiekers van de afgelopen decennia te (re)produceren en dat desgewenst aan te vullen met eigen werk. Met als resultaat een fantastisch avondje swingen, rocken en meezingen voor jong en oud !!

 

Foto’s gemaakt door: Jozef Schuijren , eigendom van Waist of Time.

WAIST OF TIME (rock coverband) boeken?

Wil je deze act boeken of gewoon vrijblijvend informeren naar de mogelijkheden?
Vul onderstaand formulier zo compleet mogelijk in zodat wij je de juiste informatie kunnen sturen.

Scroll naar boven