LOS BARSTARDOS (feest coverband)

Wat mag je verwachten?

Los Barstardos is een knotsgekke professionele feestband met een gevarieerd repertoire classic rock, rock, country, pop en rock ’n roll hits! Avondvullend of een dikke festivalset… alles is mogelijk.

 

Foto's & video's

Promo video Los Barstardos - Live compilatie en interview met Tito
Please enter a valid URL
Please enter a valid URL

Biografie & info

Los Barstardos

Dé Classic Rock, Rock, Pop, Rock ’n Roll, Country en meer feest coverband! A long time ago in the wild, wild west…

… waren er eens drie mannen: dom, stom en de Stomste in de volksmond ook wel ‘Los Barstardos’ genoemd. Het trio bestond uit de slechtste bandieten in Arizona en daarom zijn ze dan ook maar ‘bad music’ voor ‘bad people’ gaan spelen.

De speellijst van Los Barstardos omvat zo’n beetje de complete geschiedenis van Rock & Roll. Verwacht een ‘down ’n dirty’ rock show met een heleboel muzikale verrassingen. Tijdens een optreden van Los Barstardos, hoor je een grote variëteit aan nummers zoals: Black Betty, Killing In The Name Of, Jailhouse Rock, Johnny B. Good, Sounds of Silence, Rock This Town, Another Brick In The Wall, TNT, Sweet Dreams, Dani California, Rebel Yell, Born To Be Wild, en tal van andere bad-ass songs van bad-ass artiesten en geweldige songwriters. Veel van deze nummers worden gespeeld in een unieke “Los Barstardos-uitvoering”. Feest gegarandeerd!

Deze band is even effectief op een straatfestival voor gezinnen dan op een wild bikersfeest. Los Barstardos weet precies hoe ze het publiek in beweging kunnen krijgen. Movin’ & groovin’, rockin’ & rollin’!

“We hebben de attitude en we hebben de groove. Dat is wat we bewijzen overal waar we spelen ” zegt Tito Tequila (Vocals & Guitar, Los Barstardos)

Tito Tequila is de oprichter van de band en komt uit Los Angeles waar hij actief was als studiomuzikant, touring sideman en componist. Hij speelde als muzikant meer dan 1000 live shows in meer dan 20 landen. Hij heeft met veel artiesten gewerkt zoals met Edgar Winter, Patrick Moraz, The Paul Wallfisch Band, Syn en vele anderen. Hij speelde in bands en deelde het podium met leden van David Lee Roth Band, Korn, Jethro Tull, Krokus, etc… Tito bracht verschillende albums met eigen werk uit onder verschillende bandnamen en toerde met zijn eigen muziek door de Verenigde Staten en Europa. Op sommige albums heeft hij als multi-instrumentalist alle instrumenten bespeeld en alle stemmen opgenomen. In Los Angeles heeft hij albums geproduceerd, jingles en songs geschreven en geproduceerd voor film en tv.

“Ik beschouw mezelf als een songwriter en producent”, zegt Tito. “Los Barstardos is een fantastische uitlaatklep voor mij om mijn favoriete covers te spelen en wild enthousiast op het podium te kunnen staan met mijn twee outlaw-vrienden!”

Tito speelde onder meer in de Verenigde Staten, Mexico, Canada, Engeland, Schotland, België, Duitsland, Nederland, Frankrijk, Spanje, Oostenrijk, Zwitserland, Griekenland, Italië, Israël, Denemarken, Noorwegen, Zweden, Finland, Chili en Guam.

Tito Tequila is ook beschikbaar als solo-show met een combinatie van live zang, gitaar en backing tracks. Interesse in Tito als solo act? kijk op Tito Tequila

Voor meer info:

Bezetting

Los Barstardos zijn:

  • Tito Tequila – Vocals, Guitar
  • Pancho Quezada – Drums, Vocals
  • Rolando Orlando – Bass, Vocals

Deze bands vind je misschien ook leuk!

LOS BARSTARDOS (feest coverband) boeken?

Wil je deze act boeken of gewoon vrijblijvend informeren naar de mogelijkheden?
Vul onderstaand formulier zo compleet mogelijk in zodat wij je de juiste informatie kunnen sturen.

Scroll naar boven