The Rockin’ Rhythm Cats

Wat mag je verwachten?

Een optreden van The Rockin’ Rhythm Cats brengt je terug naar de fifties in een vet eigen jasje – een Rockabilly & Rock ’n Roll feest met contrabas, gitaren, drums en drie stemmen. Avondvullend repertoire!

 

Foto's & video's

The Rockin' Rhythm Cats - @ Rock n Roll meeting Eindhoven (video: Paul van Diessen)
The Rockin' Rhythm Cats - Just because (video: TerraVids)
Please enter a valid URL
Please enter a valid URL

Biografie & info

The Rockin’ Rhythm Cats

The Rockin’ Rhythm Cats is een Rock ’n Roll / Rockabilly trio met een repertoire dat het beste is te omschrijven als spicy Rock’n Roll & juicy Rockabilly.

De band komt uit het zuiden van het land (Limburg / Brabant) en speelt met name bekende nummers van de grootste artiesten uit de jaren 50. Absoluut Rock ’n Roll maar dan wel in een eigen jasje en voorzien van een ruig randje. Daardoor valt de band in de smaak bij een breed publiek en past een optreden van The Rockin’ Rhythm Cats niet alleen op een Rockabilly event maar ook op festivals, bij Motorclubs, autotreffen, op vette feesten maar ook gewoon gezellig in jouw eigen stamkroeg!

De band met als frontman Mark Tielemans (zang en slag- en sologitaar) bestaat verder uit Coen Molenschot op drums en Deon Buck op contrabas. Drie doorgewinterde muzikale mannen die met de nodige ervaring garant staan voor een avondje spetterende Rock ’n Roll en Rockabilly waarbij alleen maar stil blijven staan en luisteren geen optie is.

Repertoire
Wat mag je verwachten van het repertoire dat The Rockin’ Rhythm Cats spelen? Een avond met deze band is altijd gevarieerd te noemen en toegankelijk voor een breed publiek. Rock ’n Roll hits van weleer worden afgewisseld met bekende maar ook minder voor de hand liggende Rockabilly pareltjes. Denk aan songs als: Are you Ready, Crazy Blues, You made hit, Stood up, One hand loose, Try me, Baby I don’t care, If I had my a woman en That ain’t nothing but right maar ook aan Just because, Stray Cats strut, No brakes, Gene and Eddie en zelfs all time klassiekers zoals Folsom prison blues, Hound dog en Great balls of fire…

 

Meer informatie over The Rockin’ Rhythm Cats of wil je deze top band boeken?
Neem vrijblijvend contact met ons op of doe meteen een boekingsaanvraag!

 

 

 

Bezetting

The Rockin’  Rhythm Cats zijn:

Vocals / guitar: Mark Tielemans
Stand-up bass / backing vocals: Deon Buck
Drums / backing vocals: Coen Molenschot

Downloads

Tehniek – prik- en stageplan:

Promotioneel:

Laatste nieuws over deze band

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
2 dagen geleden
The Rockin' Rhythm Cats

... Meer bekijkenMinder bekijken

1 CommentReageer op Facebook

Go cats go !🎵

2 dagen geleden
The Rockin' Rhythm Cats

We hebben een paar hele leuke muziekavonturen beleefd met zijn vieren maar in goed overleg gaat onze Rob zich weer helemaal focussen op z'n oorspronkelijke band The Atomic 4! Rob een dikke dankjewel voor jouw inzet en de lol die we samen hebben gehad. Wij wensen jou en de rest van The Atomic 4 heel veel succes, plezier en veel optredens!

Wij hebben ondertussen ervaren dat we met zijn drieën genoeg spicy Rock 'n Roll & juicy Rockabilly in huis hebben om elk podium te beklimmen als trio. Dat voelt goed en dus laten we dat maar eens zo. The Rockin' Rhythm Cats back to basic!

See ya soon out there!
Deon, Coen & Mark

Wil je ons boeken of meer info?
Check: wonna.nl/the-rockin-rhythm-cats/
... Meer bekijkenMinder bekijken

We hebben een paar hele leuke muziekavonturen beleefd met zijn vieren maar in goed overleg gaat onze Rob zich weer helemaal focussen op zn oorspronkelijke band The Atomic 4! Rob een dikke dankjewel voor jouw inzet en de lol die we samen hebben gehad. Wij wensen jou en de rest van The Atomic 4 heel veel succes, plezier en veel optredens!  

Wij hebben ondertussen ervaren dat we met zijn drieën genoeg spicy Rock n Roll & juicy Rockabilly in huis hebben om elk podium te beklimmen als trio. Dat voelt goed en dus  laten we dat maar eens zo. The Rockin Rhythm Cats back to basic! 

See ya soon out there!
Deon, Coen & Mark

Wil je ons boeken of meer info? 
Check: https://wonna.nl/the-rockin-rhythm-cats/Image attachmentImage attachment

2 CommentsReageer op Facebook

Thanks Rob 😎

SUCCES#

2 weken geleden
The Rockin' Rhythm Cats

Supergezellig bij Café FFted. Theo (a.k.a Ted) en de rest van het toffe team bedankt voor jullie gastvrijheid! We zeggen dit niet graag tegen een kerel Theo maar man wat heb jij lekkere ballen 🤣. We komen graag nog eens terug naar Berlicum.

Bedankt ook aan iedereen die er bij was. Als iemand filmpjes of foto's heeft dan zien we die graag komen. Wij hebben er zelf geen dus jullie moeten het maar even met die blije koppen hieronder doen.
... Meer bekijkenMinder bekijken

Supergezellig bij Café FFted. Theo (a.k.a Ted) en de rest van het toffe team bedankt voor jullie gastvrijheid! We zeggen dit niet graag tegen een kerel Theo maar man wat heb jij lekkere ballen 🤣. We komen graag nog eens terug naar Berlicum.

Bedankt ook aan iedereen die er bij was. Als iemand filmpjes of fotos heeft dan zien we die graag komen. Wij hebben er zelf geen dus jullie moeten het maar even met die blije koppen hieronder doen.
2 weken geleden
The Rockin' Rhythm Cats

Leuk op Ameland spelen, een bruiloft bij Pannekoekenhuis 'Onder De Vuurtoren'oren'. Tenminste dat was de bedoeling op zaterdag 23 september maar deze boeking is op het laatste moment afgezegd om 'vergunningtechnische redenen' 🤔

Dus... als jij nog een leuke band zoekt voor komende zaterdag, wij kunnen weer 🥳
... Meer bekijkenMinder bekijken

Leuk op Ameland spelen, een bruiloft bij Pannekoekenhuis Onder De Vuurtoren. Tenminste dat was de bedoeling op zaterdag 23 september maar deze boeking is op het laatste moment afgezegd om vergunningtechnische redenen 🤔 

Dus... als jij nog een leuke band zoekt voor komende zaterdag, wij kunnen weer 🥳
4 weken geleden
The Rockin' Rhythm Cats

Vrijdag zijn we te vinden op het podium bij Hdc Gerwin om een potje onvervalste rock 'n roll het publiek in te slingeren. Wie zien we daThe Rockin' Rhythm Catshythm Cats ... Meer bekijkenMinder bekijken

Vrijdag zijn we te vinden op het podium bij Hdc Gerwin om een potje onvervalste rock n roll het publiek in te slingeren. Wie zien we daar?

The Rockin Rhythm Cats

3 CommentsReageer op Facebook

Lekker gaan en genieten

Hoppa. Gas d'r op. 😎

Toppers

Meer laden

Deze bands vind je misschien ook leuk!

The Rockin’ Rhythm Cats boeken?

Wil je deze act boeken of gewoon vrijblijvend informeren naar de mogelijkheden?
Vul onderstaand formulier zo compleet mogelijk in zodat wij je de juiste informatie kunnen sturen.

Scroll naar boven