Bands zoeken & boeken

Hier vind je alle bands die je bij Wonna kunt boeken!

Check de top live-bands, DJ’s en andere acts die je bij ons kunt boeken hieronder of… zoek via de verschillende filters en categorieën in het menu hiernaast naar jouw favoriete tribute-, cover– of eigen werk bands. 

Kun je niet vinden wat je zoekt? Stuur ons gerust een bericht! Ook met package-deals, licht-, geluidstechniek, podia, communicatie, promotie en online ticketverkoop kunnen we je helpen.

We denken graag met je mee!

Verfijn je zoekopdracht:

WONNA BOOK TRIBUTEBANDS?

Als je op zoek bent naar de beste tribute-bands dan zit je hier goed. Wonna heeft een uitgebreid aanbod aan live tributeshows gespeeld door top bands en ervaren muzikanten. Ben je op zoek naar een complete programmering voor een Tribute Night of festival? Vraag dan eens naar onze concepten zoals Heroes of Rock, Heroes of Rock ’n Roll, Heroes of Pop of Heroes of Folk.

Wat is er makkelijker dan dat we je echt volledig en zonder zorgen van dienst kunnen zijn? Wonna.nl is samen met haar partners in staat om ook podia, geluid- & lichttechniek, online ticketverkoop en de promotie van jouw evenement, professioneel te verzorgen.

WONNA BOOK COVER BANDS?

Of je nu houdt van Rock ’n Roll, Rockabilly, Funk, Pop, Blues, Rock, Classic Rock, Metal of Trash Metal met een goede coverband in een genre naar keuze zit je altijd goed. Gevarieerd repertoire voor een lekkere live of feestavond. Boek je bij Wonna dan weet je zeker dat je een top kwaliteit band in huis haalt en dat de afspraken nagekomen worden. vertrouwd en makkelijk bands boeken dus.

WONNA BOOK ORIGINAL BANDS?

Ze zijn gedreven, ze zijn getalenteerd, ze zijn razend enthousiast en daarnaast brengen ze een verrassend en altijd toegankelijk repertoire. Onze eigen werk bands gaan er helemaal voor en ze verdienen dan ook het podium! In verschillende genres hebben we originals beschikbaar voor jouw festival, band night of als voorprogramma. Informeer eens naar de mogelijkheden.

WONNA BOOK ROCKABILLY BANDS?

Vette Rockabilly, heerlijke Rock ’n Roll en Surf voor jouw vintage festival, US car meeting, Rock ’n Roll club of gewoon voor een fijne livemuziek avond in jouw kroeg of op je feest! Pile your hair up high, put on your blue suede shoes en let’s rock till we drop.

WONNA BOOK OTHER TOP LIVE BANDS?

Unplugged, theatershows maar ook live duo’s, trio’s of een DJ die weet hoe je een feestje moet bouwen. Je vindt het allemaal bij Wonna.nl en is er iets wat je niet kunt vinden? Laat het ons weten en we gaan voor je op zoek!

Scroll naar boven